Thailand Koh Phi Phi 2419443 Pixabay
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 13 uur
Taal: Thai
Valuta: Baht
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope zonvakantie Koh Phi Phi 2020? De goedkoopste last minute Koh Phi Phi all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties koh phi phi

 

Vakantie weer koh phi phi komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
28°C 31mm
5m/s 79% 98%
25 september
29°C / 27°C
lichte regen
26 september
28°C / 27°C
matige regen
27 september
29°C / 28°C
lichte regen
28 september
28°C / 27°C
zware regenval
29 september
28°C / 27°C
zware regenval
30 september
29°C / 27°C
geheel bewolkt
1 oktober
29°C / 28°C
zwaar bewolkt
2 oktober
29°C / 28°C
geheel bewolkt
3 oktober
29°C / 28°C
zwaar bewolkt
4 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
5 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
6 oktober
29°C / 27°C
geheel bewolkt
 

Koh Phi Phi, een echte 'bounty eiland' vakantie

Net voor de kust van Thailand ligt de eilanden groep Koh Phi Phi. De helder blauwe zee, de witte stranden en groene jungle geven de eilanden een sprookjesachtige uitstraling. Je kunt hier dan ook heerlijk zonnebaden op de stranden of duiken en snorkelen voor de kust. Je bent hier in een totaal andere wereld. Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Leh zijn de grootste en meest toeristische eilanden van Koh Phi Phi. Naar de andere eilanden kun je mooie uitstapje maken en daar rotsen beklimmen, duiken, snorkelen en ontspannen op het strand. Koh Phi Phi is een uitstekende bestemming voor een relaxvakantie. En wanneer duiken je favoriete bezigheid is, dan wil je ook hier eens gedoken hebben met de schildpadden, rif-haaien en clownsvissen die hier tussen de koralen leven. Je kunt hier soms zelfs roze dolfijnen spotten.

Strandvakantie naar Koh Phi Phi

De stranden van Koh Phi Phi zijn echt prachtig. Maya Beach op Koh Phi Phi Leh is hier wel het bekendste strand. Hier werd de film The Beach met Leonardo Di Caprio opgenomen. Tonsay Beach is waarschijnlijk het drukste strand. Het ligt direct bij Tonsay Village, waar vele toeristen komen en naar dit 2 kilometer lange strand gaan. Het strand van Loh Dalum is dan een stuk rustiger. Op eilandjes als Bamboo Island kun je in alle rust op het strand genieten en lekker snorkelen in het ondiepe water voor de kust.

lees verder...

Reviews Koh Phi Phi

(0 beoordelingen)