Korting vakantie Noordkust 🏝️ Le Palmiste Resort & Spa

Prijs (per persoon)€1094,-€1302,- -16%
Vertrek opDinsdag 6 september 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Noordkust »  Trou Aux Biches
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Mauritius ☀ 10 Dagen in Le Palmiste Resort & Spa, Trou Aux Biches ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1094,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Korting vakantie Noordkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 6 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.4

Le Palmiste Resort & Spa

10-daagse Zonvakantie naar Noordkust bij Le Palmiste Resort & Spa. Drie zwembaden in mooie tuin, Smile! Met duurzaamheidslabel, Lopend naar het strand, All Inclusive voor wie wil, Zon voor een zacht prijsje, Eenvoudig, maar goed, Hier is iedereen welkom, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Bij dit hotel aan de noordkust vind je de juiste elementen voor een vakantie zon, zee, strand en af en toe een cocktail. Het hotel heeft ook nog eens een heerlijke tuin, drie zwembaden en het is slechts een klein stukje lopen naar dat mooie openbare strand. Gastvrijheid is hier een begrip. Het personeel kent je hier in no time. Je handdoek en parasol liggen al voor je klaar.

Korting vakantie Noordkust 🏝️ Le Palmiste Resort & Spa
Korting vakantie Noordkust 🏝️ Le Palmiste Resort & Spa
Korting vakantie Noordkust 🏝️ Le Palmiste Resort & Spa
Korting vakantie Noordkust 🏝️ Le Palmiste Resort & Spa

Vakantie highlights

  • Drie zwembaden in mooie tuin, Smile! Met duurzaamheidslabel, Lopend naar het strand, All Inclusive voor wie wil, Zon voor een zacht prijsje, Eenvoudig, maar goed, Hier is iedereen welkom, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Roomservice
  • Fitness
  • Duikschool
  • Volleybal
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!