De leukste vakantie hotels met waterpark

274936c4b649c88ffad7944bfc7a744a XL

Wanneer je kinderen hebt is een hotel met een aquapark met meerdere glijbanen natuurlijk een ideale optie om gedurende de vakantie vrolijke kinderen te hebben. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer hotels die beschikken over een waterpark en zijn er talloze keuzes. In dit artikel een kleine selectie...

 1. Aqua Fantasy Kusadasi, Kusadasi, Turkije

  Dit hotel met eigen waterpark wordt door velen gezien als hotel met de meeste waterpret. Het aquapark van dit hotel beslaat maar liefst 60.000 vierkante meter. Daarnaast heeft het hotel zelf ook nog negen zwembaden tot haar beschikking. In het aquapark vind je 12 snelle glijbanen en 6 andere waterattracties, zoals de lazyriver, de trechter en de ‘halfpipe’. Het verblijf is op basis van all inclusive. Niets houdt jou en je kinderen dus tegen om de hele dag door te brengen in het fantastische waterparadijs.

  Last minute Turkije

 2. Aqualand Village, Corfu, Griekenland

  Ook bij Aqualand Village is aan waterpret geen gebrek. Heel veel glijbanen, een gigantisch golfslagbad en andere waterattracties gecombineerd met de scherpe prijs die je betaalt voor het verblijf maakt dat het resort jaarlijks een groot aantal gasten mag verwelkomen. Een overzicht van het aanbod: 4 snelle glijbanen, 4 kronkelglijbanen, 4 tube glijbanen, een multi-lane glijbaan, een lazyriver, een waterspuitpark en een mini glijbanenpark voor de kleintjes.

  Last minute Corfu

 3. Dream World Aqua, Side, Turkije

  Hotel Dream World Aqua is kleinschaliger, maar doet qua aquapark maar weinig onder voor de eerder genoemde hotels. Hier zijn naast de 9 glijbanen en de andere waterattracties ook nog een aantal normale zwembaden aanwezig. Vanaf hier kunnen ouders hun kids uitstekend in de gaten houden, dus is er ook nog tijd om te relaxen. Het hotel zal pas in 2015 openen dus beoordelingen zijn er nog niet, maar de verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen.

  Last minute Turkije

 4. EftaliaSplash Resort, Konakli, Turkije

  Op zo’n 7 kilometer van Alanya is het EftaliaSplash Resort te vinden, de kleinste van de hotels in dit artikel. Dit hotel is ideaal voor mensen die in relatieve rust van hun vakantie willen genieten. Ondanks het verschil in grootte tussen de hotels beschikt dit hotel toch over 6 waterglijbanen. Om deze te bereiken zullen de kids een heus ‘kasteel’ moeten betreden alvorens naar beneden te racen. Pluspunt van dit hotel is dat de prijs lager is dan bij de anderen.

  Last minute Turkije