Feestvakantie 43718577 123rf

Zon, zee en party! Jongerenvakanties en examen vakanties naar de populairste vakantiebestemmingen! Eindelijk vakantie en even de stress van school of werk vergeten. Geniet van het heerlijke weer in het Middellandse Zeegebied en de duik het bruisende nachtleven in van de vele bekende badplaatsen. Ga naar feesten waar de bekendste DJ’s draaien en geniet van een heerlijke vakantie

Vakantievergelijker jongerenvakanties examenvakanties

Goedkope jongerenvakanties examenvakanties

Goedkope feestvakanties in Europa

Als jongere wil je natuurlijk niet te veel geld uitgeven aan je reis, er moet ook wat overblijven om tijdens je vakantie te kunnen besteden. Aanbieders als GOGO, GOFUN zijn gespecialiseerd in goedkope reizen naar de populairste bestemmingen voor een jongerenvakantie. Ook gerenommeerde aanbieders als TUI en D-reizen hebben fantastische aanbiedingen voor jongerenreizen. TUI biedt hierin TUI SCENE LIVE, wat aanbiedingen zijn van hotels met moderne kamers met WIFI, dicht bij het uitgaansgebied en met een ontbijten tot 12 uur. Kan je lekker even uitslapen tijdens je feestvakantie.

Jongerenvakanties Middellandse Zee

Jongerenvakantie Beachparty

Het Middellandse Zeegebied kent vele bekende badplaatsen, die beroemd of zelf berucht zijn, als bestemming voor jongeren op vakantie. Salou, Malgrat de Mar, Magaluf, Lloret de Mar, Chersonissos, Blanes, Marmaris, en Albufeira zijn slechts enkele van de vele populaire bestemmingen.

Overdag kan men zich hier uitstekend vermaken onder de Zuid-Europese zon, met allerlei activiteiten. S’Avonds zijn er vele grote feesten in tal van uitgaansgelegenheden.

Jongerenvakantie Canarische Eilanden

Jongerenvakantie Banana

Op de Canarische Eilanden is Playa del Inglés op Gran Canaria the place to be. Hier zit je op loopafstand van het strand en het uitgaansleven. Gran Canaria is uitstekend geschikt voor een vakantie met een groep vrienden. Er is genoeg te doen op het strand, er kan gewatersport worden, er is van alles te doen op het eiland en er is een bruisend uitgaansleven in Playa del Inglés.

Op Gran Canaria en Tenerife kan men ook gebruik maken van de TUI SCENE LIVE aanbiedingen. De hotels van TUI SCENE LIVE worden ook aangeboden in onder andere Turkije, Griekenland en Kroatië. Geniet heerlijk all inclusive van alle gemakken van een TUI SCENE LIVE vakantie naar de Canarische Eilanden.

  • Jongerenvakantie Gran Canaria
  • Jongerenvakantie Lanzarote

Party eiland Ibiza, Sunny Beach en andere populaire bestemmingen

Jongerenvakantie Poolparty

Ibiza heeft al jaren de naam van Party eiland. En het eiland maakt dit ook zeker waar. Maar ook Mallorca wordt steeds meer populair onder de feestvierende jongeren. Sinds een paar jaar in Sunny Beach aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust één van de meest populaire bestemmingen. Er kan hier uitstekend gefeest worden, tijdens een zonvakantie en nog tegen een lage prijs ook.

  • Jongerenvakantie Kroatië
  • Jongerenvakantie Bulgarije
  • Jongerenvakantie Ibiza
  • Jongerenvakantie Mallorca

lees verder...